Big city lights

Knæk cancer mens du shopper

Det er blevet oktober, hvilket er ensbetydende med indsamlinger til både Støt Brysterne og Knæk Cancer kampagnerne. To kampagner jeg hvert år vælger at støtte. Det kan være svært at vælge hvilke landsindsamlinger man skal donere til, for vi er jo kun mennesker. Jeg er kun et menneske – og selvom jeg virkelig gerne ville hjælpe hele verden, så har jeg hverken ressourcer eller overskud til det. Derfor prioriterer jeg netop kampen mod kræft. Denne sag rammer noget personligt i mig, særligt fordi jeg tror, vi alle kender en der er eller har været ramt og måtte under kniven. Det er i hvert fald virkeligheden i min verden. Min kære far fik så sent som i september fjernet hudkræft i panden. Det var tredje gang han blev ramt.
Det varmede derfor mit hjerte inderligt at se hvordan Bekko har valgt at støtte op om den gode sag. Jeg synes det er fantastisk at se en virksomhed, der som i dette tilfælde donerer et beløb på en kreativ måde, der også giver kunderne mulighed for at bidrage – netop så vi kan stå sammen og sammen gøre en forskel. Hele oktober giver Bekko nemlig 5 kroner for hver eneste ordre der tikker ind til Kræftens Bekæmpelse – virkelig en god grund til at shoppe lidt ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big city lights