Campingferie er også for unge par – Vind 2.000 kroner til din næste ferie!

Jeg kunne ikke modstå fristelsen

dsc07314Okay, ind i mellem viser det sig, at der ikke er langt fra en drømmeønskeliste til noget pludselig befinder sig herhjemme. Jeg kæmper ihærdigt for at modstå hverdagens store og små fristelser, men jeg er også en type som sætter sig nogle ting for og når jeg først har gjort det, ja så er der altså ingen vej tilbage. Jeg prøver gang på gang at overbevise mig selv om at tålmodighed er en dyd og glæden bliver endnu større hvis man venter. Men den holder altså ikke en meter. I sidste uge skrev jeg dette indlæg, hvor pointen egentlig var at tippe jer om en sjælden rabat på Louis Poulsen. Det viste sig så, at jeg ingen rygrad havde og selv endte med at benytte mig af det gode tilbud hos Lampemesteren.

Jeg endte med at købe den smukke Panthella Mini i farven opal. Grunden til jeg valgte denne farve er, at den er præcis magen til de to gamle Panthella lamper jeg har fået af min far. Samtidig med det, så er skærmen ikke lavet af metal, som de andre Mini udgaver, men af akryl. Akrylskærmen gør det muligt at lyset kan skinne gennem, samtidig med skærmens form og foden reflekterer lyset på fineste vis. Præcis som Verner Panton tilbage i 70’erne havde tænkt sig med designet. Jeg er vild med den lysdæmpende funktion og det minimalistiske look.
dsc07301dsc07251 dsc07268
Jeg kunne ikke slippe min købetrang og endte derfor med at lade mig friste. Men når det så er sagt, så ved jeg inderst inde at denne lampe skulle flytte ind før eller siden. Nu har jeg den og jeg er virkelig, virkelig glad for den. Du kan spare 12 % på din Panthella Mini, hvis du køber den med rabatkoden LMPM12 senest den 28. februar 2017.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Campingferie er også for unge par – Vind 2.000 kroner til din næste ferie!