Skønne og velduftende produkter til vintertørre hænder

Campingferie er også for unge par – Vind 2.000 kroner til din næste ferie!

Vinterkulden er over os i Danmark og jeg er med garanti ikke den eneste, der drømmer mig mod varmere himmelstrøg disse dage. Jeg er sikker på, at flere af jer allerede har bladret siderne tynde i årets kulørte charterkataloger, tjekket diverse rejseselskaber for gode tilbud på flyrejsen til Mallorca eller Tyrkiet. Men hvor mange af jer har egentlig overvejet muligheden for en campingferie denne sommer?

Okay, mange vil helt sikkert tænke camping er for familier med skrigende småbørn og pensionister, der gennem juli måned alt for stille triller syd på af de tyske motorveje, med cykler bagpå og solskærm i ruderne. For er camping egentlig andet end et stort kaos af kulørte lamper langs forteltets dug, hvide plastik havemøbler og ældre mænd i alt for små speedos?
Mit svar er ja! Camping er så meget andet end det. dsc03298Gennem mit 25 årige liv har jeg tilbragt 22 somre i Italien ved Adriaterhavets kyst – på camping.
Vi har haft vores egen campingvogn i rigtig mange år, vi har ligget i telt, lejet villatelt, lejet mobilehome og tilmed en campingvogn et par gange. Vi har kørt turen utallige gange, lige fra jeg var baby og fik små gaver og slik på bagsædet. Til sidste år, hvor Casper og jeg kørte hele vejen. Voksne mennesker uden børn. Køreturen er en del af charmen ved camping. Vi har hørt al slags musik på disse ture. Lige fra bånd til cd’er og til Spotify. Vi har filmet med sådan et videoapparat, der fylder mere end en sofapude og overspillet til VHS. Vi har fremkaldt billeder fra kameraet år efter år, indtil den slags pludselig blev digitalt. I 2016 brugte vi vores iPhones og et GoPro. Ligesom der sker noget med vores udvikling, så er der uden tvivl også sket noget med campingens. Vi har også før valgt at flyve til Venedig og blive hentet i lufthavnen, men det er ligesom ikke helt det samme – selvom det er super hurtigt og nemt.

Men én ting kan jeg godt konkludere efter 22 somre på luksuscamping i Italien og det er, at det nemmeste er at leje et luksustelt, en campingvogn eller en lækker mobilehome på din ønskede feriedestination. Vi har med stor succes lejet mobilehome gennem Dansk Bilferie. Turen derned kan køres i en anden fart og så er det fedt at vide, der venter en skøn rengjort feriebolig når du ankommer til sydens sol. I højsæsonen kan det være svært at finde en almindelig standplads og du risikerer derfor, at skulle køre fra den ene plads til den anden i jagten på et sted at bo og så skal der muligvis også først sættes fortelt op mm. Alt dette er du foruden, hvis du booker din campingferie gennem Dansk Bilferie.
I stedet kan du gå og glæde dig, lægge planer for din ferie på netop den plads, som i har udvalgt og så er det heller ikke tosset, at boligen rengøres efter dig. Ferien kan derfor nydes i fulde drag og tiden kan bruges med familien. Jeg kan på det varmeste anbefale denne form for ferie, der er en tryghed ved de søde guider og måtte der mod forventning være noget der ikke virker, så sørger de for, at det bliver bragt i orden med det samme.

Camping er også luksuriøst og selvom jeg kun er 25 år, og som skrevet ingen børn har, så er jeg stadig af den holdning, at campingferier er det mest fantastiske i hele verden. Jeg har rejst til de populære charterdestinationer som Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Kreta og Cypern. Jeg har været i USA, Disneyland og i rigtig mange storbyer, men intet kan sammenlignes med den følelse jeg får, når vi kører mod Italien og vores fortrukne campingplads, Union Lido. cimg0165bild0773dsc05946Union Lido har gennem min opvækst været mit andet hjem. Det er her jeg har de bedste minder med mine forældre, min søster, mine fætre, mine bedste barndomsveninder og Casper. Her har jeg altid kunne sænke skuldrene og være mig. Der er intet sted på jorden, hvor jeg føler mig tættere på mig selv. Her er det okay at gå i bikini fra morgen til aften, her er det muligt at møde nye venner, forelske sig og bare være glad uanset alder.
Jeg har glædet mig over is og pizzaer på vores favorit restauranter. Jeg har som barn leget med dem jeg mødte, være fri på hele campingpladsen og alligevel altid føle mig tryg. Jeg har forelsket mig, drukket drinks og festet med mine venner/veninder til de lyse morgentimer. Jeg har ligget på stranden, tonset rundt i de forskellige badeland og bare slappet af. Det er her jeg finder helt ind til min indre glæde. De følelser, oplevelser og magiske øjeblikke ønsker jeg af hele mit hjerte at kunne give videre til mine egne børn en dag. Jeg bliver aldrig for gammel til camping og jeg har aldrig haft en følelse af kedsomhed når vi har været afsted. Der er altid nogen at lege med, noget at lave eller aktiviteter at give sig til. Der er fantastiske muligheder for underholdning til alle aldersgrupper og det er dét jeg elsker – her er plads til alle.
dsc03267 italien-2009128 Der er mulighed for at tage på en tur til Venedig, som jeg personligt mener alle bør opleve mindst én gang i deres liv. Gå rundt i de små smalle gader, sejl i gondol, besøg Murano med de tusinde glas eller Burano, hvor ikke to huse er samme farve. I Jesolo finder du en lang gågade med underholdning og butikker for enhver smag eller tag på marked i Cavallino.
dsc05838cimg0085 cimg0060Personligt kan jeg ikke finde ét eneste minus ved camping og kør-selv ferier, det skulle da lige være, at man skal hjem igen.
Drømmer du om en afslappende ferie med din familie, hvor der er tid til hygge, spil, solbadning på stranden og samtidig skønne pool-områder? Tænker du, at det kunne være skønt at spise ude og ind i mellem lave mad derhjemme?
Så er camping løsningen for dig.
På pladserne finder du alt hvad hjertet kan begære, lige fra supermarked, bageri, restauranter, barer, spillehal, minigolfbane, isbod, kiosker, frisør, tøjbutikker, fotograf, ja jeg kunne blive ved. På Union Lido er der endda et særligt område på pladsen til hunde, hvor der er hundepool, butik, wellness og restaurant. Der mangler intet. Camping er altså ikke en eller anden form for discount ferie, hvor man må på en halvdagstur for at finde vand og cola. Alt er tilgængeligt og nemt, så du ikke skal gøre andet end at slappe af med dem du holder mest af.

Har du spørgsmål til campingferie, så stil dem endelig herinde eller kontakt Dansk Bilferie.
skaermbillede-2017-02-20-kl-20-57-09
Men i troede da ikke, at jeg ville sidde her og dele min store passion for campingferie uden at have noget i ærmet, vel?
I samarbejde med Dansk Bilferie kan jeg nemlig forkæle én af mine søde følgere med et rejsegavekort på 2.000 kroner!

Netop nu er der hos Dansk Bilferie gode tilbud, der giver dig mulighed for at rejse op til seks personer til Adriaterhavet, Toscana eller Gardasøen i Italien. Der er også lækre tilbud og campingmuligheder i Kroatien og Sydfrankrig for under 2.000 kroner. Alternativt kan gavekortet jo bruges som et tilskud til en dyrere campingplads eller længere ferie i skolernes sommerferie. Det er op til dig som vinder.

For at deltage skal du klikke forbi min Instagram, hvor du deltager ved at fortælle mig hvilket land du drømmer om at campere i denne sommer og følge Dansk Bilferie. Konkurrencen slutter søndag den 26. februar klokken 20:00 og vinderen offentligøres kort derefter på min Instagram-profil og her på bloggen.


Blogindlægget er skrevet på eget initiativ og meningerne er 100% mine egne. Dog er præmien sponsoreret af Dansk Bilferie. Held og lykke til alle!

4 kommentarer

  • Linda

    Italien eller kroatien, hørt så meget godt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homehappy

      Jeg er selv så vild med Italien 🙂
      Hvis du skal deltage i konkurrencen, så skynd dig forbi min Instagram @homehappydk hvor du kan deltage 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ove Hansen

    Vil altid camper i Danmark Altid 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homehappy

      Hej Ove,

      Vi har også camperet i Danmark da vi havde egen campingvogn. Det var super fint i weekenderne 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne og velduftende produkter til vintertørre hænder