Today is your special day

GET TO KNOW ME TAG

Søde jer! Selvom jeg er væk fra bloggen lige nu, så synes jeg alligevel det kunne være sjovt at lade jer komme en anelse tættere på mig og give jer et indblik i, hvem der gemmer sig bag bloggen. Jeg har set andre bloggere bruge denne type indlæg, og jeg synes egentlig det kunne være meget sjovt, for jeg elsker spørgsmål. Efter disse 20 spørgsmål skulle i gerne vide en lille smule mere om mig. Så lad os bare komme i gang.

1. Mellemnavn
Jeg var i tvivl hvorvidt jeg skulle springe dette spørgsmål over, da jeg ikke har et mellemnavn og for at være ærlig, så har jeg altid ønsket mig et. Jeg hedder simpelthen bare Trine Schmidt. Hvis jeg får børn, så skal de have et mellemnavn.

2. Favorit fag i skolen
Jeg elskede dansk. Ja, virkelig elskede. Det er også grunden til, at jeg i sin tid startede med at blogge. Der er noget befriende for mig ved at skrive, analysere og lade tankerne få frit spil. I min blåbog står der, at jeg ofte vidste mere end min dansklære. For at være ærlig, så var jeg en rigtig lille nørd!

3. Favorit drik
Lad os tage de alkoholfri først. Jeg elsker friskpresset appelsinjuice, Grønne Gaarden: Økologisk hyldeblomst og iskold cola. Skal det være en drink med alkohol, så er jeg til Moijto både den klassiske og jordbær-udgaven. Derudover kan jeg godt lide en Strawberry Daiquiri.

4. Den bedste sang for tiden
Det her er jeg ikke meget for at indrømme, men jeg er ret vild med de fleste af sangene fra Justin Biebers Purpose-album. Men okay, jeg er nok ikke den eneste. Jeg har aldrig troet, at jeg skulle synge med på Justin Bieber, men det gør jeg nu? Jeg er 24!

5. Favorit bog
Jeg er ret bidt af Liza Marklunds serie om Annika Bengtzon. Jeg mangler at læse den sidste bog i serien, jeg fik den julegave og den er med mig i New York lige nu.

6. Yndlingsfarve
Grå!

7. Favorit dyr
Jeg er næsten nødt til at sige hund. Men jeg har altid drømt om at svømme med en delfin,  og hvis ikke det kan lade sig gøre, så kunne jeg godt tænke mig at se delfiner i åbent hav, hvor de kan springe frit omkring.

8. Kæledyr 
I forlængelse af spørgsmål 7, så tilbage til hundene. Vi har to West Highland white Terrier. For 4 år siden købte jeg den sødeste lille hvalp til min kæreste og jeg, hvilket resulterede i, at vi flyttede sammen med det samme. Jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund. Vi har vores lille og smukke Enzo, der nu er blevet fire år. I efteråret 2015 sagde vi meget spontant ja til at overtage endnu en westie. En af Caspers tidligere holdkammerater havde ikke længere tid til den lille fyr, og derfor flyttede søde Balou ind. Han er lige fyldt 8 år, og er simpelthen fantastisk. De to er blevet bedste venner! Jeg kan ikke forestille mig, at vi en dag vil undvære en hund.

9. Den sidste ting du købte
Se, det her indlæg er lavet for cirka to uger siden. Derfor har jeg med garanti allerede købt noget nyt – men jeg lover jer et USA haul når vi er tilbage fra ferie. Det seneste jeg har købt (9. marts) er et Block Table fra Normann Copenhagen og den nye Hammershøi skål fra Kähler. Begge dele købt hos Sternshop.

10. Favorit mærke
Åh, jeg må svare Kähler. Jeg er helt vild med de mange smukke, nordiske designs. Men jeg er også vild med Kay Bojesen, By Lassen, Tom Dixon og Normann Copenhagen.

11. Favorit butik
Jeg shopper faktisk på nettet 95 % af tiden. Mine favorit webshops er Sternshop og Bolignyt. Hvis jeg skal i en ægte forretning, så elsker jeg Bahne og Hans Iversen & Søn i Tønder, der også begge har webshops.

12. Favorit TV-serie
Okay, TV-serier – dét er lige mig! Men jeg har mine klare favoritter. De første to er ret pigede. Den ene er en gammel klassiker, nemlig Beverly Hills 90210. Det seneste år har jeg erstattet mit årelange Beverly Hills-marathon med et nyt, nemlig Gossip Girl. Jeg ELSKER den serie og har set alle seks sæsoner. Tre gange. På ét år..
Men jeg har også en favorit TV-serie i en helt anden genre, nemlig Homeland. Casper og jeg slugte første sæson på en weekend. Ja, vi lavede absolut ikke andet end at se Homeland. Siden da så vi de efterfølgende to sæsoner på små fjorten dage, endte med at købe sæson 4 (da den endnu ikke var på Netflix) og så åd vi sæson 5 råt, da den i efteråret blev sendt på DR2. Nu venter vi i spænding på sæson 6!

13. Har du været ude at rejse?
Ja, lige nu er jeg faktisk afsted. Men jeg kommer fra en familie hvor vi altid har prioriteret dét at rejse. Vi har derfor været afsted tre gange i året, lige siden jeg var baby og efter jeg har mødt Casper, er han kommet med på eventyr. Selvom det kan lyde voldsomt, så har det ikke virket sådan. Vi har tilbragt mine 20 første somre i Italien, rettere sagt på campingpladsen Union Lido ved Cavallino. Jeg elsker det sted og drømmer om, at vi i fremtiden kan rejse derned hvert eneste år. Vi har været på de fleste spanske og græske øer, det sydeuropæiske fastland, men det er min første tur til USA. Vi har primært rejst på solferie, men de seneste år er min lyst til storbyer og skiferie vokset. Efter jeg mødte Casper har vi været på Fuerteventura, i Berlin, i Italien, på Kreta, i Berlin igen, på Gran Canaria og nu altså USA. Senere på året venter endnu en tur til Berlin, det er ligesom blevet vores sted. Hvem ved, måske også en sommerferie?

14. Snakker du andre sprog end dansk?
Ja, jeg snakker tysk og engelsk.

15. Har du søskende?
Jeg har en storesøster, hun er otte år ældre end mig – men det har virkelig været fantastisk altid at have hende. Vi minder meget om hinanden, jeg har altid set op til hende og vi har utrolig stor glæde af hinanden. Min søster gav mig allerede fornøjelsen af at blive moster for snart 11 og 9 år siden, og nu skal jeg være moster igen til maj. Det er fantastisk! ?

16. Favorit parfume
Den var nem. J’adore fra Dior!

17. Den bedste restaurant du har besøgt
Fra nem til svær.. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke rigtig kan svare på det her spørgsmål. Jeg synes det afhænger af hvilken type mad man spiser, stemningen og hele situationen. Men jeg vil gerne tippe jer om gode restauranter i New York og senere på året i Berlin, det kunne faktisk være meget sjovt.

18. Livret
Jeg elsker en god bøf – og jeg elsker kartofler, de skal bare ikke være kogt eller mosede.

19. Favorit bloggere
Åh, det er jo lidt af en erkendelse som blogger, at man følger med hos andre. Egentlig synes jeg, at det er sjovest at følge dem, man kender – eller føler man kender. Det er også lidt derfor, at jeg laver dette indlæg. Men jeg har fulgt Isabella Thordsen lige så lang tid jeg kan huske. Vi kommer fra samme by, har gået på skole sammen og ja, jeg synes hun er skide dygtig og inspirerende. Derudover er jeg ret vild med norske Anna Rasmussen og med at se Julia Sofias videoer på YouTube.

20. A eller B menneske
B menneske. Kan slet ikke forestille mig en anden døgnrytme. Vi går sent i seng, altid over midnat og jeg vågner som regel aldrig før 9:30, medmindre vi skal noget.

Jeg håber, at i er kommet et skridt tættere på mig. Hvis i har lyst, så svar gerne på et eller flere spørgsmål selv i en kommentar til indlægget her. Det kunne være rigtig sjovt at læse om jer, og komme tættere på hvem mine søde læsere er ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today is your special day