Some memories never fade

Brug din klassiske Kähler vase alternativt

Hej friends!
Jeg håber i har det mega godt og nyder de indlæg jeg har forberedt til jer, nu hvor vi er på ferie. Faktisk er der lige nu ikke særlig lang tid til vi kommer hjem og jeg savner vores små hunde, men ingen tvivl om de nyder at have min søde kusine boende, som vil nusse og lege.
Det her indlæg bliver ikke særlig langt, men det er egentlig lavet som en inspiration til jer, der ligesom mig, har rigtig mange vaser stående. Jeg har mange familiemedlemmer der gemmer deres vaser væk når der ikke er blomster i, men det er der slet ingen grund til hvis du spørg mig. Har du en flot vase, så kan du altså sagtens bruge den året rundt. Der er naturligvis de lette løsninger som at købe blomster eller grene, der kan pynte alt efter årstid, men… Du kan altså bruge dine smukke og klassiske vaser til meget mere. Se bare her hvordan jeg bruger to af mine Omaggio vaser fra Kähler.dsc03074dsc03072dsc03052dsc03036Plant dine potteplanter over i vaserne og giv dem et helt nyt, eksklusivt udtryk. Jeg er helt vild med at have fået min Monstrea op i højden og skal uden tvivl have plantet den anden om når vi er hjemme igen. Den står nemlig bare i en kedelig hvid potte fra Plantorama, jeg ved godt hvad der ser bedst ud.
Den anden løsning fik både min mor og søster til at ryste på hovedet og tænkte “typisk Trine”, men ja – jeg bruger en Omaggio vase til mine opvaskebørster. Hvorfor ikke? Før stod den på en hylde hvor den egentlig ikke blev set, nu ser alle den fordi det er anderledes og sjovt. Jeg er ret vild med det, for så kan selv et par billige opvaskebørster da få nyt liv.

4 kommentarer

  • Mia

    Hejsa… Jeg tænker også at bruge min store kæhler alternativt, altså en større plante. Jeg antager man fylder leka i bunden og så roden og planter til med jord. Og antager man ikke skal forvente at få den ud igen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homehappy

      Hej Mia,

      Beklager jeg ikke har set din besked noget før. Jeg har fået planten ud af min, det gik fint 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Malene

    Elsker ideen med planten. Har også min elskede store sølv omaggio vase stående i et vindue uden noget i… Men hvordan pokker har du fået rødderne ned i?! Og uden at ødelægge dem?? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Mia,

      Er lige kommet retur fra ferie, så beklager mit sene svar.

      Jeg bankede faktisk al jorden af roden, så den kunne smutte lige ned i vasen. Ellers har jeg hørt, at man kan skille rødderne fra hinanden og plante dem enkeltvis hvis de er meget store 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some memories never fade